MERRY CHRISTMAS ❤︎

IMG_7731 (1).jpg

IT’S THE MOST WONDERFUL TIME OF THE YEAR

Both Santa and I have been up all night wrapping gifts, so everything is ready when the church bells rings. We collected the Christmas duck from the butcher yesterday and the porridge needs to be stirred. The green dress hangs on the hanger and my boyfriend is going to wear a suit. The kids are brimming with expectation, reminding me of how magical this time is. As 60 minute journalist Andy Rooney said: «One of the most glorious messes in the world, is the mess created in the living room on Christmas Day. Don’t clean it up too quickly.» I guess there’s only one thing left now and that is to wish everyone a Happy Christmas! ❤︎

SÅ ER DEN STORE DAGEN HER

Både Julenissen og jeg har vært oppe hele natten og pakket gaver, så nå kan kirkeklokkene bare ringe. Mennene hentet and hos slakteren i går og det skal røres i risgrøten. Den grønne kjolen henger klar på hengeren og kjæresten skal ha på dress. Barna er så forventningsfulle og minner en på hvor magisk denne tiden er. Som 60 minutes journalisten Andy Rooney sa: «One of the most glorious messes in the world, is the mess created in the living room on Christmas Day. Don’t clean it up too quickly.» Da er det bare en ting som gjenstår og det er å ønske alle en God Jul! ❤︎

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *