HOW TO MATCH THE CHRISTMAS TREE

IMG_8990.JPG.jpg

THAT GREEN DRESS

We locked ourselves out of the house but luckily all things end well and we were the last to stand all dressed up by the tree. This year I wanted as much «Christmas-hygge» as possible and decided to wear this green, vintage Oasis dress. The belt is from an old knit jacket from Zara. I just really love it when everyone dresses up. That’s Christmas spirit! ❤︎

IMG_8993.JPG.jpg

DEN GRØNNE KJOLEN

Det var bare såvidt jeg fikk på kjolen i år, for vi låste oss ute! Heldigvis fikk vi akkurat åpnet døren igjen og vi var de siste som stilte stivpyntet ved treet. I år ville jeg ha max julestemning og fant frem en grønn kjole fra Oasis som jeg har hatt i mange år. Belte er fra en gammel strikkejakke fra Zara som jeg ikke har lenger. Kjenner at jeg virkelig elsker når alle pynter seg. Da blir det julestemning da! ❤︎

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *