Christmas by Kattegat

IMG_7760

A WINTER WALK ON THE BEACH

We’ve spent the Christmas days in the Danish countryside, by Kattegat, and except for running around the tree on Christmas Ev, a round of football in the garden and a walk but he beach, I’ve for the most part been sitting by a table eating delicious food; duck, danish sausages, marzipan, nougat, o la la, I haven’t held back…but that’s ok ’cause Iwve heard that you are not what you eat between Christmas and New Years, you’re what you eat between New Years and Christmas. ❤︎

VINTERTUR PÅ STRANDEN

Vi har vært på landet i Danmark i julen, ved Kattegat, og bortsett fra å løpe rundt treet på juleaften, en runde fotball i hagen med barna og en gåtur på stranden, så har jeg for det meste sittet rundt et bord og spist lekker mat; and, danske pølser, marsipan, nougat og jeg har ikke holdt meg tilbake for å si det sånn…men det gjør ikke noe, for jeg har hørt at «Du er ikke det du spiser mellom jul og nyttår, men det du spiser mellom nyttår og jul.» ❤︎

IMG_7758.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *