Mulled Wine in Nyhavn

IMG_1590 (1).jpg

AT «HYTTEFADET»

I love dropping by Nyhavn when we’re in Copenhagen and I’m always quite proud when we visit Hyttefadet, because this place was run by my boyfriend’s great grandmother. She must have been a pretty tough woman. Maybe the mulled wine recipe goes way back to her time. It certainly tastes great. ❤︎

IMG_1635.jpg

HYTTEFADET’S GODE GLØGG

Noe av det koseligste jeg vet når jeg er i København er å stikke innom Nyhavn og det er med stolthet at vi besøker Hyttefadet, for dette stedet ble nemlig eid og drevet av kjærestens Oldemor. Tøff dame tenker jeg. Kanskje gløgg oppskriften er helt tilbake fra hennes tid. Den smaker i hvert fall godt. ❤︎

IMG_1626 (1)IMG_1645 (1)IMG_1649 (1)

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *