LAST DAYS OF 2017

IMG_8803.JPG.jpg

GREY DAYS ARE OK TOO…

We’re ending and starting the year in Copenhagen and I have to admit that I’m turning a little nostalgic when I walk through these streets ’cause I lived here for nine years before I moved to London. One on my favourite parts of Copenhagen is Christianshavn. I’ve cycled through here in all kinds of weather on my way to film school and it’s pretty fun to be back. I’ve kind of realised that even though it sometimes feels like things aren’t moving quite as fasts as I’d hoped, I’ve still accomplished a lot of what I dreamed of when I arrived in Copenhagen as a twenty year old with my Marco Polo bag in one hand and the pillow in the other. I’ve thought a bit about next years new years resolution and the big question is if I’m going to promise myself something big or something small. We’ll see. What’s your new years resolution?

IMG_8805.JPG.jpg

GRÅ DAGER ER FINE DE OGSÅ…

Vi avslutter og starter året i København og jeg må innrømme at jeg blir litt nostalgisk når jeg går rundt i gatene og tenker på de ni årene jeg bodde her før jeg flyttet til London. Jeg kjenner jo denne byen bedre enn Oslo! Og en av mine absolutte favoritt-bydeler er kjære Christianshavn. Her har jeg gått mange turer og syklet i all slags vær til filmskolen. Selv om jeg så absolutt føler at det er i London jeg hører hjemme, så er det litt gøy å komme tilbake. Det er liksom som om at det går opp for en at selv om ting ikke alltid har gått helt etter planen, så har jeg jammen fått utrettet en hel del av drømmene jeg hadde da jeg ankom København som 20-åring med en Marco Polo bag i den ene hånden og hodeputen i den andre. Jeg går og tenker litt over neste års nyttårsforsett og det store spørsmålet er jo om man skal love seg selv noe stort eller noe smått. Vi får se. Hva er ditt nyttårsforsett?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *