Happy New Year 2018

IMG_9241.JPG.jpg

THE BIG NEW YEARS RESOLUTION

We kickstarted the new year with good friends in Copenhagen and are getting ready to go back to «the real life» on our boat. I’m excited to see what 2018 will bring. I’ve come up with some pretty easy new years resolutions the other years, like making a really good cop of coffee every morning, or to be kinder to myself, but this year I’ve set the bar pretty high because I’m going to finish the novel I started when I went to university. At least I’m going to give it an honest try and do my best to get to the last page.

IMG_9214.JPG.jpg

DET STORE NYTTÅRSLØFTET

Så er det nye året i gang! Vi feiret med gode venner i København og gjør oss klare til å reise tilbake til «the real life» på båten. Det blir spennende å se hva 2018 bringer. Andre år har jeg gitt meg selv noen ganske «snille» nyttårs løfter, f.eks å lage en skikkelig god kopp kaffe hver morgen, eller å være snillere mot meg selv, men i år har jeg lagt listen ganske høyt for jeg skal skrive ferdig boken jeg startet på da jeg gikk på universitetet. Jeg skal i hvert fall gjøre et ærlig forsøk på å komme et godt stykke videre.

IMG_9221.JPG.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *