BACK TO REALITY

IMG_9290.JPG

JUST DETOX

Detox month is here. «Everybody’s» talking about juicing and meat free food. I’ve got to get my shit together, have to download that yoga app. We got some free packs of Danish Tulip bacon at the airport in Copenhagen, so today’s not meat free; going all in for homemade potato mash and bacon. I grabbed a bag of spinach from the shelf though, to feel a little healthy, but I haven’t opened it yet. Instead I ate that chocolate mum sent me – a little piece of Norway. I’ll eat spinach tomorrow. I’m easing in. I call it slow-detox.

IMG_9295.JPG.jpg

JUST DETOX

Januar er detox-måneden. «Alle» snakker om juicekurer og kjøttfri mat. Jeg må ta meg sammen. Laste ned den derre yoga appen. Vi fikk noen gratis pakker dansk Tulip bacon da vi var i Kastrup, så kjøttfritt blir det ikke. Det blir hjemmelaget potetmos med bacon. Også snuppet jeg en pose spinat med hjem, sånn for å være litt sunn, men jeg har ikke åpnet den enda. I stedet spiste jeg den store melkesjokoladen mamma sendte til meg – et lite stykke Norge. Det blir spinat i morgen. Det er jo lov å kose seg litt. Jeg kaller det slow-detox.

IMG_9296.JPG.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *