Back in Primrose Hill

IMG_9313.jpg

HEAVEN ON EARTH

There’s only three words on my mind today: Location, location, location! It’s so incredibly good to be back in Primrose Hill – my favourite spot. Look at these houses! Fabulous! The days really changes with every location but right here I feel like home. These houses make the boat look so good! Love looking out the window each morning…this boat life is pretty great ❤︎

IMG_9327.jpg

DRØMMEPLASSEN

Jeg har tre ord på hjernen i dag: Location, location, location! Det er så utrolig deilig å være tilbake i Primrose Hill – favorittplassen min. Sjekk disse husene! Fantastisk! Dette båtlivet endrer seg virkelig ettersom hvilken location vi ligger i og akkurat her føler jeg meg så utrolig hjemme. Disse husene får virkelig båtene til å se bra ut! Elsker å kikke ut av vinduet om morgenen. Da er det rett og slett veldig ålreit å bo i båt ❤︎

IMG_9349.jpgIMG_9344.jpgIMG_9329.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *