Big boats, big dreams…

IMG_9176

A smooth sea never made a skilled sailor…

I loved looking at houseboats when I lived in Copenhagen, and we walked by the harbour this Christmas to see the ships. I was so inspired that I’ve started dreaming of buying a bigger boat. I just have to dig up some gold somewhere and finish painting our boat first, but imagine living on a ship! How cool is that!

IMG_9174

Blikkstille hav skaper ikke de beste kapteinene…

Da jeg bodde i København likte jeg så godt å se på husbåtene der, så vi gikk en tur innom havnen nå i julen og kikket på skipene. De er så flotte og jeg ble så inspirert da jeg så dem, at nå har jeg begynt å drømme om å bo sånn. Jeg skal bare litt opp i timelønn og male båten vår ferdig først, men tenk å bo på et skip! Hvor kult er ikke det!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *