The Friday Outfit…

IMG_9686.jpg

A LIFE ON THE GO

We worked late last night on a project I hope I can show you some day. Nothing is certain in this world, but it’s so important to make the most out of every possibility that arrives. I love working on something I believe in and create something I can share with others. And I like to dress to be ready to run after the bus at any moment. Today’s outfit has become a favourite this winter. A simple cut and comfortable shoes is simply worth gold.

IMG_9657.jpg

LIVET STÅR ALDRI STILLE

Vi har jobbet til langt på natt med et prosjekt jeg håper vi får realisert. Ingenting er sikkert her i verden, men det gjelder å gripe enhver mulighet når den kommer. Jeg liker så godt å jobbe for noe jeg tror på, skape noe jeg gjerne vil dele. Også liker jeg å kle meg så jeg er klar til å løpe etter bussen når som helst. Dagens antrekk er blitt en god favoritt denne vinteren. Enkle snitt og komfortable sko er rett og slett gull verd.

IMG_9682.jpgIMG_9681.jpgIMG_9690.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *