Happy Blue Monday

IMG_0172

SUMMER’S COMING! 

There’s only a few months left until summer starts guys. Warm evenings, light outfits. Someone’s really looking forward to it (me!) The Frugality blog just made me aware that it’s officially blue monday today – the most depressing day of the year. That actually made me quite happy. I mean, if this is the most grey day of the year, then there’s hope the rest of the year will turn out pretty well.

IMG_0185.jpg

SOMMER’N KOMMER! 

Nå er det bare noen få måneder igjen til sommeren dere. Varme kvelder, lette antrekk. Gjett om jeg gleder meg! Leste akkurat i bloggen til The Frugality at det offisielt er blåmandag i dag – årets mest deprimerende dag. Det gjorde meg faktisk ganske glad, for hvis dette blir årets gråeste dag, da er det håp for at resten av året blir ganske så bra.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *