Here comes the sun!

IMG_9708.jpg

SUUUNSHINE! 

Today I enjoyed the sun wearing a couple of old favourites. The Nike shoes are from my big sister – the best ever, and by saying that I mean both the shoes and big sis. The fur was a scoop mum and I found on a flea market on Gran Canaria of all places. I bought the knit jumper the first summer we had the boat and you can read more about that shopping trip here: https://continuouscruiser.com/2016/07/13/bananas-in-banana-republic/

IMG_9709.jpg

SOOOOL! 

I dag nøt jeg solen iført gamle garderobe favoritter. Nike skoene er fra storesøster – bedre finnes ikke, og da mener jeg både sko og storesøster. Pelsen var et scoop som mamma og jeg fant på et loppemarked på Gran Canaria av alle steder. Strikkegenseren kjøpte jeg den første sommeren vi hadde båten og den shoppingturen kan du lese mer om her hvis du vil: https://continuouscruiser.com/2016/07/13/bananas-in-banana-republic/

IMG_9719.jpgIMG_9722.jpgIMG_9725.jpgIMG_9726.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *