SOFA SUNDAY

IMG_9735.jpg

CAROLYN BESSETTE

Few things are as great as being inside with a book when it’s raining outside. I’ll admit that I judged this book by the cover. And I’m sure that a lot of you recognise John F. Kennedy Jr. and the world’s most fashionable lady, Carolyn Bessette, walking in New York with their dog. That thing about not judging a book by the cover is true. This isn’t exactly deep literature, but there’s something about this special woman, my favourite style icon, who made me dream about big cities and nice clothes from an early age.

 CAROLYN BESSETTE

Få ting er så digg som å være inne med en bok når det regner ute. Akkurat denne boken må jeg innrømme at jeg kjøpte på grunn av coveret. Og det er sikkert mange av dere som kjenner igjen John F. Kennedy Jr. og verdens stiligste dame, Carolyn Bessette, på luftetur i New York med hunden. Boken er ikke akkurat dyp litteratur. Det der med at man ikke skal dømme boken på coveret stemmer. Men det er nå noe eget allikevel å lese om denne damen, mitt store stilikon, som fikk meg til å drømme om storbyer og fint tøy i tidlig alder.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *