PURPLE POLISH

IMG_1723

PURPLE PURPLE EVERYWHERE

I’ve jazzed up a grey, rainy Saturday with a little purple nail polish. I’ve heard that purple is the big it-colour this year. I’d actually love to have a lighter lilac colour but I’m on a budget so I use what I have. Remember to use base- and top coat so the nail polish lasts longer and is easier to remove. The best ones are from OPI but classic and budget friendly Sally Hansen definitely works too.

IMG_1714.jpg

LILLA LILLA OVER ALT 

Jeg har jazzet opp en grå regnværslørdag med litt lilla neglelakk. Det sies at lilla blir årets store it-farge. Skulle gjerne brukt en lysere lilla farge enn dette men budsjettet sier: Man tager hvad man haver. Husk å bruke base- og top coat når du lakker, så holder lakken lengre og er lettere å fjerne. Den beste er fra OPI, men den klassiske budsjettutgaven fra Sally Hansen gjør også jobben.

IMG_1733.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *