SECRET LONDON

img_7333

A WALK THROUGH BROADWAY MARKET

If you’re out for a Sunday walk in Victoria Park, then I suggest picking up your coffee at Broadway Market, which is right around the corner. This cozy street has everything! Great coffee, good rye bread, cool people, tasty beer and food. If you’re going to London and want to see underground artists sweating blood in front of their Macs, then this is where to go. Here’s a link to a previous post about Broadway Market: https://continuouscruiser.com/2017/02/16/broadway-market/

❤︎

SØNDAGSTUR I BROADWAY MARKET

Hvis du går søndagstur i Victoria Park så ligger Broadway Market rett rundt hjørnet. Denne koselige gaten har virkelig alt! God kaffe, godt rugbrød, kule folk, god øl og god mat. Hvis du skal til London og har lyst til å føle pulsen av undergrunns kunstere som svetter blod foran Mac’en sin, så er det hit du skal. Jeg har lagt ved et link fra en tidligere post om Broadway Market: https://continuouscruiser.com/2017/02/16/broadway-market/

❤︎

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *