Metallic Heels…

Continuous Cruiser blog intro 1

BLUE SUEDE SHOES

I’m back in my heels today. They stood there in the closet, covered with dust and I thought, «Hello, old friends. Long time, no see.» Who says there has to be a special occasion for you to dress up? Sometimes it’s enough that it’s Friday.

Continuous Cruiser blog intro 3

BLUE SUEDE SHOES

I dag er jeg tilbake i helene mine. De stod der i skapet og har støvet ned i årevis og jeg tenkte, «Hello, my old friends. Long time, no see.» Man trenger jo ikke å ha en spesiell anledning for å pynte seg. Noen ganger er det det nok at det er fredag.

Continuous Cruiser blog intro 8Continuous Cruiser blog intro 12Continuous Cruiser blog intro 11Continuous Cruiser blog intro 9

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *