THE CHASE FOR PERFECT…

IMG_7978

THERE IS A CRACK IN EVERYTHING. THAT’S HOW THE LIGHT GETS IN. 

Our home isn’t always styled for a photoshoot. What’s most important to me is that we have a home that can be used, a home people want to visit. A shining floor is not that important to the guests. They don’t tell me to cram the plastic bags more nicely into the kitchen drawers. The guests just want a good cup of coffee, maybe a glass of wine, and feel that they’re welcome and can be themselves. That’s a home to me, a place to gather, make good food, relax and laugh. That’s how the light gets in.

THERE IS A CRACK IN EVERYTHING. THAT’S HOW THE LIGHT GETS IN. 

Hjemme hos oss er det ikke alltid klart til photoshoot. Det viktigste for meg er at vi har et hjem som kan brukes, et hjem hvor folk kan komme på besøk. Det er ikke så viktig for gjestene om gulvet og bordplaten skinner. De tenker jo ikke på at jeg burde ha stappet posene bedre ned i skuffene. Gjestene vil jo helst bare ha en god kopp kaffe, kanskje et glass vin og føle at de er velkommen og kan være seg selv. For meg er et hjem nettopp et sted hvor man kan slappe av, lage god mat og samles. Da synes jeg det er perfekt.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *