Cornflake Girl

IMG_3242P

YOU ARE WHAT YOU LISTEN TO…

…so don’t take any shit from anyone ; ) Hehe. Today’s post is not about what I had for breakfast, but about one of my favourite songs. When MTV finally came to Kristiansand, Norway, mum had found an old Bang & Olufsen TV on a flea market, just for me, to have in my room. Every morning I would wake up and watch, (I think it was) MTV Breakfast (sent from Camden.) I remember that morning when Tori Amos had climbed the charts and I heard Cornflake Girl for the first time. I just thought, «That’s me, that song is me.» It still is.

Which song is yours?

DU ER DET DU HØRER PÅ…

…så ikke ta imot drit fra noen ; ) Hehe. Dagens post handler ikke om cornflakesen jeg hadde til frokost, men om en av mine favorittsanger. Jeg husker så godt da MTV endelig kom til Kristiansand. Mamma hadde funnet en gammel Bang & Olufsen TV på et loppemarked, kun til meg, som jeg hadde på rommet mitt, og hver morgen våknet jeg og så (jeg tror det var) MTV Breakfast (sendt direkte fra Camden.) Jeg husker den morgenen, da Tori Amos hadde klatret på listen med Cornflake Girl, og jeg tenkte: «Det er meg, den sangen er meg.» Det er den fremdeles.

Hvilken sang er din?

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *