What's on my bathroom shelf?

winter glow.png

MY BEAUTY ROUTINE

My beauty routine is pretty much about one thing: Moist!

  1. I think it’s better to buy cheaper products that you can actually use enough of, than something super expensive that you use too little of. It doesn’t really matter if it’s facial-, hand cream or body butter, the most important thing is that you use it. Take this stretch mark cream I bought at Waitrose for 3£ (sale!) It works exceptionally well on those who aren’t pregnant too. I even use it in my face now during winter to protect the skin against wind and rain.
  2. This Moisture Charge Mask from Formula costs 6£ in Marks & Spencer and is fantastic! Apply a thick layer, leave for fifteen minutes and wipe with a damp cloth. If you look a bit tired, then this is a problem solver.
  3. It’s not enough just to moisturise. Happy skin is created from the inside, so an Omega-3 every day is definitely a must.
  4. When it comes to hair I roll by the same principle as in the first paragraph: Use enough! Buy a cheaper conditioner you can use, rather than a super expensive one that keeps looking at you from the shelf. The ones I use are from Stylius, bought on Gran Canaria. Think they cost something like 5€ each. Scoop! Does anyone know where I can get these in London?
  5. Yep, still talking about moist; drink water! ; )

MIN SKJØNNHETSRUTINE

Skjønnhetsrutinen min handler igrunnen bare om én ting: Fuktighet!

  1. Jeg bruker det jeg har og synes det er bedre å kjøpe noe litt billigere som du faktisk kan bruke nok av enn en superdyr krem som du nesten ikke tørr å smøre på. Det spiller heller ikke så stor rolle om det er en ansiktskrem, håndkrem eller body butter – er kremen god, så er den god. Jeg fant for eksempel en strekkmerke-krem for gravide til 3£ i Waitrose, (for et røverkjøp!) Funker utmerket selv om man ikke er gravid. Jeg bruker den til og med i ansiktet for å beskytte mot vind og regn.
  2. Denne fuktighetsmasken fra Formula koster 6£ i Marks & Spencer og er så god! Man smører på et godt lag, lar det sitte i et kvarter før man vasker det av med en fuktig klut. Ser man litt trøtt ut, så er det denne en tyr til.
  3. Det er ikke nok å bare smøre seg utenpå. Glad hud skapes innenfra, så en omega-3 hver dag gjør kroppen glad.
  4. Også var det håret da. Her gjelder samme prinsipp som i punkt 1: Bruk nok! Kjøp heller en billigere balsam som du kan bruke nok av, enn en superdyr en som nesten bare står til pynt. Disse produktene fra Stylius er kjøpt på Gran Canaria og er noen av de beste hårproduktene jeg vet om. Husker ikke hva de kostet, men det var nok ikke mere enn 5€ stk. Scoop! Er det forresten noen som vet hvor jeg kan få tak i disse i London?
  5. Ja, det var dette med fuktighet da; husk å drikke vann! ; )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *