George's Portobello Fish Bar

IMG_5044

SO YOU LIKE FISH AND CHIPS? 

Me too! And I know where to go: On the corner of Portobello Road and Golborne Road you’ll find George’s Fish Bar, a pretty old-school place. Loved by Jamie Oliver and me. Even gourmet chef Alain Ducasse who runs the three star Michelin restaurant at the Dorchester Hotel loves George’s fish and chips. So now you know where to go guys. And best of all: It’s about 7£ for a plate like this. Yummy!

GLAD I FISH & CHIPS? 

Me too! Og jeg vet hvor den skal spises: På hjørnet av Portobello Road og Golborne Road finner du George’s Fish Bar. Et lite gatekjøkken som aldri endrer seg. Elsket av Jamie Oliver og meg. Selv gourmet kokken Alain Ducasse som driver restauranten hos Dorchester Hotel, med tre Michelin stjerner, elsker George’s fish and chips. Så nå vet dere hvor dere skal gå folkens. Og best av alt: En tallerken som dette koster 7£. Nam!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *