HYGGE

pickerimage3

EN SKANDINAVISK LØRDAG

Jeg synes denne brosjen som Tante Ingrid har laget til meg er så fin! Quirky, søt og elegant på dager man trenger det lille ekstra. I dag er det sånn skikkelig hytteliv på båten. Med OL på TV og god varme i båten. Kjæresten har vært ute i maskinrommet og fått varmeapparatet til å virke. Så jeg blir bare her, foran TV’en og nyter livet, akkurat nå.

pickerimage1

A SCANDINAVIAN SATURDAY

I love this brooch Aunt Ingrid made for me! Quirky, cute and elegant on days you need that little extra. Today is one of those days when life on board is pretty much like being in a Norwegian cabin. Our new heater is working! It’s SO nice and warm inside! We’re watching the Olympics on TV, while the wind grabs the boat. Yep, I’ll just stay in here today and enjoy life in front of the TV, right now.

pickerimage

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *