Laundromats

pickerimage1

STORBYLIVET

Det blir en del besøk i vaskerier når vi seiler rundt. Selv om vi har fått mere strøm og varme ombord, så har vi ikke vaskemaskin. Vannet i vanntanken blir brukt til dusjen i stedet. Så innimellom pakker vi en stor bag og går på vaskeriet. Det er noe med disse store maskinene som fascinerer meg. Det er som ta en tur i tidsmaskinen. Så retro! Elsker følelsen av å komme hjem med rent tøy da.

BIG CITY LIFE

I get to visit a lot of launderettes when we sail around. Even thought we have more electricity and heat on board, we still don’t have a laundry machine. The water in the watertank is reserved for showers, so every now and then we pack a big bag and go to the launderette. There’s something about these big machines that really fascinates me. I feel like I’m taking a ride in a time machine when I step into these places. So retro! Love the feeling of coming home with clean clothes though.

pickerimage7pickerimage6pickerimage2pickerimage4pickerimage5pickerimage3pickerimage

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *