CRACK AN EGG…

IMG_4555

 DET ER PANNEKAKEDAG! 

Også er det skjønne storesøsters bursdag. Og hun lager de beste pannekakene du kan tenke deg. Hun er også veldig glad i de amerikanske pannekakene kjæresten min lagde da hun besøkte oss, så her er oppskriften til deg søs. Gratulerer med dagen! Kunne ønske jeg var sammen med deg i dag og kunne lage dem til deg. Du er verdens beste storesøster!

250 g mel

1/2 teskje salt

1/2 teskje bakepulver

1/2 teskje natron

2 spiseskjeer sukker

2 egg

1,20 dl kulturmelk

2,3 ml melk

3 spisekjeer smeltet smør

250 g blåbær

Mix deigen, stek og spis! Vel bekomme!

IT’S PANCAKE DAY! 

It also happens to be my adorable big sister’s birthday. And she makes the best pancakes you can imagine. She also loved the American pancakes my boyfriend made when she visited us, so here’s the recipe for you sis. Happy Birthday! Wish I was there to make them for you today. You’re the best big sister in the world!

AMERCIAN BUTTERMILK PANCAKES WITH BLUEBERRIES

2 cups flour

1/2 teaspoon salt

1/2 teaspoon baking powder

1/2 teaspoon baking soda

2 tablespoons sugar

2 eggs

1/2 cup buttermilk

1 cup milk

3 tablespoons melted butter

1 cup blueberries

Mix the batter, fry and eat!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *