Boatlife In London

Processed with VSCO with g3 preset

MY CATWALK

Noen hopper fra moteuke til moteuke. Jeg hopper fra båt til båt. Sånn ser en «double mooring» ut folkens. Vår båt ligger på utsiden, og vi går så forsiktig vi kan over naboens båt, for å ikke forstyrre dem for mye og for å forhåpentligvis komme helt tørre i land. Dette er grunnen til at jeg sjeldent går i heler.

Some people jump from fashion week to fashion week. I jump from boat to boat. This is what a double mooring looks like guys. Our boat is on the outside, and we walk as carefully as we can over our neighbours’ boat, to not disturb them too much, and to hopefully make it back on land, completely dry. This is why I rarely wear heels. 

Processed with VSCO with g3 preset

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *