A WALK BY THE THAMES

IMG_1823.jpg

EN DAG UTEN FILTER

Vi fikk besøk av gode venner fra Norge i helgen og få ting er så bra for en utenlands-nordmann, som besøk fra gamlelandet. Jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg kikker på folk som er på ferie og har kjøpt seg en takeaway kaffe og ler i gode venners lag. På lørdag var det min tur! Hehe. Vi gikk en lang tur langs Themsen og kikket på båter helt til vi kom frem til Tate Britain hvor vi kikket på kunst. Jeg fikk virkelig ladet batteriene. Kjæresten var med og vi fikk lagt store planer om fremtidige husbåter vi vil bygge, og jeg fikk endelig møte sønnen til mine barndomsvenner. Noen dager er akkurat så fine som de ser ut til.

IMG_1821.jpg

A DAY WITHOUT FILTER

We had visitors from Norway this weekend and few things are as great for a Norwegian abroad as a visit from the old country. I can’t even begin to count all the times I’ve looked at happy people with their takeaway coffee who are laughing with their good old friends. And this Saturday it was my turn, hehe! We went for a walk along the Thames and looked at boats until we reached Tate Britain where we looked at art. A walk to remember! My boyfriend and I made big plans about future houseboats and I finally got to meet my childhood friend’s cute son. Some days are just as great as they look.

IMG_1877IMG_1824.jpgIMG_1822.jpgIMG_1860IMG_1888.jpgIMG_1889.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *