Pearls and Brooches

Continuous Cruiser blog intro 15.jpg

GRANNY STYLE

Litt hverdagslig ekstravaganse slår aldri feil. Spesielt når man bor i båt. Det kan bli litt mye gummistøvler og litt lite glitter innimellom, men her om dagen kom jeg til å tenke på at det er jo bare å ta på seg smykkene. Ser jo bra ut med et par dongeribukser og gummistøvler det også. Dessuten er perler er levende og skal brukes.

A little everyday extravagance is a must. Especially when you live on a boat where wellingtons are essential and everything that glitters is a little overboard, but the other day I decided to wear some jewels anyway; pearls and brooches goes pretty well with denim and wellingtons, besides pearls are living things and must be used. 

Continuous Cruiser blog intro 17Continuous Cruiser blog intro 25

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *