Tate Britain

IMG_8212

ART MOVES YOU

Trenger du en pause fra hverdagen? Det gjør vi alle en gang imellom. Her er noen bilder fra forrige lørdag, da vi var i Tate Britain. Det er så magisk å gå fra rom til rom, fra epoke til epoke og kikke på det livet andre har malt og fotografert. Jeg tenker alltid på hvordan kunstneren levde da arbeidet ble utført, var det lett eller gikk det litt tungt og hva ligger bak alle valgene som er blitt tatt? Synes de selv at de fikk vist det de ville? Du kan klikke på linket til Tate Britain her, og se hva de har på programmet.

Need a break from a grey day? We all do from time to time. Here are a couple of pictures from last Saturday, when we went to Tate Britain. It’s completely magical to walk from room to room, from era to era and look at the life others have painted and photographed. I always think about how the artist lived when the work was done, was it easy or a little slow and what’s behind all the choices that’s made? Was the end result like they’d imagined? You can click on the Tate Britain link here. and see what’s on their programme. 

IMG_8215.jpgIMG_1894.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *