He knows me well

IMG_8760.JPG

HEART OF GOLD

Da jeg kom hjem og skulle lage en kopp kaffe ble jeg ganske overrasket, for der, i skapet, hadde kjæresten plassert disse fine, nye gullkoppene. «He knows me well,» tenkte jeg, for det bor helt klart en prinsesse i meg som elsker pompøse gullspeil, statuer og barokke møbler. Det er i hvert fall ingen tvil om at kaffen smaker av gull nå ; )

When I came home and started to make a cup of coffee, I was very surprised, for there, in the cupboard, my boyfriend had placed these beautiful, new, gold cups. «He knows me well,» I thought, because there lives a princess in me that loves pompous gold mirrors, statues and antiques, and there is certainly no doubt that the coffee tastes of gold now ; )  

IMG_8759.JPG

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *