THE BOYS ARE BACK IN TOWN

IMG_2073.jpg

YOU’LL FIND ME AT THE SKATE PARK

Her sitter jeg og ser på kjæresten min som er sykt god på roller blades. He’s still got the skillz. Selv er jeg best til å nyte solen. Det er travle dager på båten når tvillingguttene til kjæresten min er her. Men det er så utrolig koselig også. Og jeg har funnet det beste hårtrikset til nettopp denne typen dager. Mammas gamle hårklemme. En hårklemme, litt rouge og joggesko and you’re good to go.

Here I sit, looking at my boyfriend who’s crazy good on roller blades. He’s still got the skills. I’m pretty good at soaking up the sun. Busy days on the boat at the moment; always is when my boyfriend’s twin boys are here. But it’s so incredibly «hygge» too. And I’ve found the best hair trick for these kinds of days. Mum’s old hairlip.  A hairlip, a little rouge and trainers and you’re good to go. 

IMG_2094.jpgIMG_2027.jpgIMG_2031.jpgIMG_2065.jpgIMG_2042.jpgIMG_0253

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *