STRIPES & LEATHER

Processed with VSCO with g1 preset

PRACTICAL DOESN’T HAVE TO BE BORING

Et liv med tvillinggutter ombord betyr; stå opp, kle på deg og heng på. Jeg fant disse (fake) skinnbuksene på H&M til – hold deg fast – 7£ (før jul) og genseren var i mammas klesskap på Gran Canaria (nå er den i mitt. ) Så da er det bare å løpe rundt etter to gutter som driter i hva man har på seg, men som lurer på hvor man kan kjøpe is.

Life with twin boys on board means; get up, get dressed and hang on. I found these [fake] leather trousers in H&M for – hang on – 7£ (before Christmas) and the sweater was in mum’s closet on Gran Canaria (now it’s in mine.) Totally ready for running around after two boys who couldn’t care less about what I’m wearing, but who want to know where to buy ice cream. 

FullSizeRender-2.jpgIMG_9870.JPG

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *