A bag for spring…

IMG_9921.JPG

BASKET BAG

Ingenting sier sommer som en god stråveske. Jeg gikk forbi disse på Golborne Road og ble så sykt fristet. Fikk så lyst til å kjøpe I Love Maman til mamma’n min, men den er nok kanskje mere min stil enn hennes. Syns de er så kule! Jeg kunne kjøpt alle sammen, men det er i sånne øyeblikk, når man lever på et stramt budsjett, at man må ta et dypt pust og tenke på stråveska man allerede har. Nå er det ikke lenge til regnet stopper og sommeren starter!

Nothing says summer like a good basket bag. I walked by these on Golborne Road and was really tempted. Really  wanted to buy the I Love Maman for my mum, but I think it might be more my style then hers. They’re so cool! I could have bought all of them, but it’s in those moments, when you’re on a tight budget, that you have to take a deep breath and think about the basket bag you already have. Not long until the rain stops now and summer starts! 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *