The Lumberjack Shirt

Processed with VSCO with c2 preset

LIFE IS WHAT HAPPENS…

Noen ganger kan det virke som om båtlivet bare består av kull, maling og olje. Det er ikke plass til særlig mye glamour for tiden. Det fineste tøyet må heller pakkes ned så det ikke blir svart bare man ser på det. Sånn er livet. En dag sitter jeg kanskje i tutu-skjørt på en hvit Yacht og drikker champagne. I mellomtiden trøster jeg meg med at en ‘Lumberjack’ skjorte og dongeri aldri går av mote.

Sometimes it can seem like boat life is all about coal, paint and oil. There’s no room for glamour these days. Better pack away the nicest clothes so it doesn’t turn black just by looking at it. That’s life. Maybe one day I’ll sit in a tutu-skirt on a white yacht, drinking champagne. In the meantime I take comfort in the fact that a Lumberjack shirt and denim never goes out of style. 

Processed with VSCO with c2 preset

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *