Rock’n Roll Days

Processed with VSCO with m6 preset

THAT FRINGE DRESS

Det er helg! SATURYAY! Endelig kom den gamle frynsekjolen til sin rett! (Ser du frynsene bak på ryggen?) Kan ikke forstå hvorfor jeg ikke har gått med denne før. Tro meg, jeg kan ikke spille en note eller synge en tone, men jeg kan danse som om ingen ser på ; )

It’s weekend! SATURYAY! Finally that old fringe dress came to good use! (Can you see the fringes on the back?) Can’t believe I haven’t worn this before. Believe me, I can’t play a note or sing a tune, but I can dance like nobody’s watching ; ) 

Processed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with m6 presetProcessed with VSCO with m6 preset

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *