Keep on running!

IMG_2069

MONDAY, WE CAN DO THIS! 

Det var nok i hvert fall to mennesker som fikk servert kaffe på sengen til morgenen i dag. Den ene var dronningen og den andre var jeg. En dag klarer jeg kanskje å bli en morgenperson, men som jeg kan huske har jeg alltid hatt vanskelig med å åpne øynene om morgenene. Som Nanea Hoffman sier: «No, I don’t really ‘rise and shine.’ Most days, I just caffeinate and then hope for the best.» Hun har en koselig blogg på sweatpantsandcoffee.com

At least two people were served coffee in bed this morning. One of them was The Queen and the other was I. One day I may have managed to become a morning person but as far as I can remember I’ve always had difficulties with opening my eyes in the morning. As Nanea Hoffman says:» No, I don’t really ‘rise and shine.’ Most days, I just caffeinate and then hope for the best.» She has a cozy blog on sweatpantsandcoffee.com

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *