SPRING RAIN

Processed with VSCO with s1 preset

SAVE IT FOR A RAINY DAY

Og så var sommeren over! Neida. Men like fort som sola kom, så forsvant den igjen her i London. På med den trofaste ullgenseren og vårjakken fra ZARA som jeg har spart på og hatt hengende i skapet, så den ikke skulle bli skitten. I dag tenkte jeg bare: Hvis man alltid skal spare på det gode man har, så blir livet innmari kjedelig. Jeg tror jeg er allergisk mot kjedelig.

And just like that, summer was over! Kidding! But just as fast as the sun came out, it disappeared again here in London. On with the faithful woollen sweater and the spring coat from ZARA, that I’ve kept in the closet for a hundred years so it wouldn’t get dirty. But today I  thought: If you’re always tucking away and saving the good stuff you have, then life becomes incredibly boring. I think I’m allergic to boring. 

Processed with VSCO with s1 presetProcessed with VSCO with s1 preset

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *