INSTAGRAM CRUSH

FullSizeRender.jpg

ONE TO FOLLOW

For en som bor i båt så bruker jeg kanskje vel mye tid på å se på hus og interiør på Instagram. Er nok noe jeg har arvet fra de andre damene i familien. Bolig, interiør og shopping er liksom noe vi bare ikke får nok av. Jeg er spesielt hekta på Instagram kontoen Magnificent Dwelling som daglig legger ut inspirerende bilder jeg kan drømme meg vekk i. Noen folk har det så innmari fint hjemme!

I guess I spend just a little more time looking at houses and interior on Instagram  than what’s normal for a boater. Must be something I’ve inherited from the other ladies in the family. I’m especially hooked on the Instagram account: Magnificent Dwelling, which daily posts inspiring photos I get completely lost in. Some people live very pretty lives in very pretty homes! 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *