Keep smiling, keep shining!

IMG_0579.JPG

WHAT HAVE YOU DONE FOR YOURSELF LATELY?

Det var det jeg gikk og tenkte på her om dagen. Dette med å smile. Det er så mye man skal rekke og så mange man skal gjøre glade og ofte så ender jeg med å sette andre først fordi jeg er en pleaser. Av og til blir det for mye. Man glemmer å passe på seg selv og det var det jeg tenkte på her om dagen; at jeg vil bli bedre til å passe på meg selv, bedre til å sørge for at jeg smiler – ikke bare med tennene, men med hjertet. Ha en god helg dere! Keep smiling, keep shining! ; )

That’s what I was thinking about the other day . This thing about smiling. There’s so much to do and so many to please and often I end up putting others before me, because I am a pleaser. Sometimes it’s too much. You forget to look after yourself, and that’s what I was thinking about the other day; that I want to get better at looking after myself, better at making sure that I’m smiling – not only with my teeth, but with my heart. Have a great weekend guys and girl! Keep smiling, keep shining! ; ) 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *