Business as usual…

Continuous Cruiser blog intro 4.jpg

MY OUTDOOR OFFICE

Noen ganger må en jente ta kontoret med utenfor. Dette været! Jeg skal ikke klage på forkjølelsen og jeg skal i hvert fall ikke klage over å jobbe på en Søndag, for når man jobber frilans, som jeg gjør, så er det faktisk noe av det beste som finnes – disse søndagene, i solen, utenfor med en kald lemonade og kosedressen kombinert med den dyreste jakken jeg har i skapet, som jeg kjøpte den gang jeg kom til London og drømte om hvordan fremtiden skulle bli. Not bad. Not bad at all.

Sometimes a girl needs to bring her office outside. This weather! I’m not going to complain about my cold and I’m certainly not going to complain about working on a Sunday, because when you work as a freelancer, like I do, this is one of the best parts – these Sundays, in the sun, outside with a cold lemonade and the cozy trousers and the most expensive jacket I have in the closet, which I bought when I came to London and dreamt about what the future would be like. Not bad. Not bad at all.

Continuous Cruiser blog intro 6.jpgContinuous Cruiser blog intro 10.jpgContinuous Cruiser blog intro 11 .jpg

2 kommentarer

  1. Love all the neutral colors!!! Awesome outfits.
    -Brian M.

  2. Thanks Brian, you’re so cool!

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *