Powerdays

Continuous Cruiser blog intro 1.jpg

GIRL POWER – POWER GIRL

Planen var at skoene skulle få snakke for seg selv i dag. Høyre fot sier GRL, venstre fot sier PWR og begge føttene skriker GRL PWR, men av en eller annen grunn fikk jeg aldri det bildet hvor benene ikke var i kryss. Girl power, power girl, potato, potato ; ) Håper dere har hatt en fiiin dag der ute.

I wanted to let my shoes speak for themselves in today’s post. Right foot says GRL, left foot says PWR and both feet scream GRL PWR, but for some reason I never got that picture where my legs weren’t crossed. Girl power, power girl, potato, potato ; ) Hope you’ve had a good day out there.

Continuous Cruiser blog intro 2.jpg

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *