One To Follow

FullSizeRender.jpg

JJ MIDWINTER

Surf’s up! Skummende bølgetopper og vind i håret – fotografen JJ Midwinter takes you there. Noen ganger er min verden nesten litt for fargerik, for kaotisk og for stillesittende foran dataen. Når to-do listen blir veldig lang og litt kjedelig, så trekker jeg gjerne  inspirasjon fra Instagram og kikker på andre menneskers liv – som jjdmidwinter’s for eksempel.

Surf’a up! Breaking waves and wind in your hair – photographer JJ Midwinter takes you there. Sometimes my days are almost a little too colourful, too chaotic and based around my computer. When the to-do list is very long and a little boring I seek inspiration through Instagram and take a little sneak peak into other people’s lives – like jjmidwinter’s for example. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *