SLOW AND STEADY WINS THE RACE

Processed with VSCO with c3 preset

HURRY SLOWLY 

For tiden øver jeg meg i kunsten å skyndte seg langsomt. Det ville jo være fantastisk hvis man kunne dele seg i to, tenke med tre hoder, skrive med fire armer og galloppere gjennom gatene som en god arbeidshest, eller som han faunen i Narnia, men det kan jeg ikke. Det jeg kan gjøre er å gå, steg for steg og passe på at jeg ikke snubler på veien.

I’m totally practising the art of hurrying slowly. It would be great to split in half, to think with two heads, write with four arms and gallop through the streets like a good workhorse or like that faun in Narnia, but I can’t, but I can walk, step by step and make sure that I don’t stumble on the way. 

Processed with VSCO with c3 preset

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *