London’s most popular shoe

Screen Shot 2018-05-16 at 12.59.29

GUCCI DREAMS

Jeg ser disse skoene gå rundt med den ene damen etter det andre i gatene her i London og jeg har sååå lyst på. ‘Law of attraction’ sier at man tiltrekker seg det man tenker på, så kanskje disse plutselig går til døren min hvis bare jeg tenker hardt nok? ; ) Lov å håpe ; ) Kan kjøpes her.

These shoes are walking around with one lady after another here in London and I want them really baaadly. ‘Law of attraction’ says that you attract what you think about, so maybe these will walk to my door if I think hard enough? ; ) One is allowed to hope ; ) Can be bought here.

Screen Shot 2018-05-16 at 12.59.52

2 kommentarer

  1. Really Cool… Keep on sharing, smiling…….

  2. 925brands, you’re cool! And now you made me smile ; )

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *