Happiness is…

IMG_0685

TOMORROW WE CAN EAT BROCCOLI, BUT TODAY IS FOR ICE CREAM 

Det er viktig å kose seg her i livet og da kjæresten inviterte meg og barna på årets første iskrem var det bare å løpe avgårde i klikk klakkene. Jeg valgte selvfølgelig en is som matchet genseren ; )  Den stillheten som senker seg når alle er dypt opptatt av hver sin is…bedre blir det ikke. Life is like an ice cream, enjoy it before it melts!

It’s important to make room for ‘hygge’ in life and when my boyfriend invited the kids and I out for this summer’s first ice cream we ran as fast as we could in our summer shoes. Of course I picked a cornetto that matched my sweater ; ) That silence when everyone is deeply into their ice cream…doesn’t get any better. Life is like an ice cream, enjoy it before it melts. 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *