ENGLISH GARDENS

IMG_1273

«WHERE FLOWERS BLOOM, SO DOES HOPE,» said Lady Bird Johnson

De kjenner sine hager i dette landet. Mai er alltid en fantastisk måned i London og hvis du er i byen nå og liker blomster, så anbefaler jeg en tur til Chelsea Flower Show. Her er et par bilder jeg tok da jeg ble invitert for et par år siden. Kom mai du skjønne milde!  Engelskmennene er virkelig verdensmestere når det kommer til hager!

They know their gardens in this country. May is always a fantastic month in London and if you’re in the city now and love flowers, then I recommend a trip to the Chelsea Flower Show. Here are a couple of pictures I took from when I was invited a couple of years ago. The English really are world champions when it comes to gardening! 

IMG_1218IMG_2847IMG_1216

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *