Music heals everything!

Processed with VSCO with f1 preset

«FOR THE WISE MAN EVERY DAY IS A FESTIVAL!»

Vi så Nick Cave & The Bad Seeds spille på All Points East festivalen i helgen og bildene sier vel alt om hvor gøy jeg synes det var. Høydepunktet var helt klart når Kylie Minogue kom på scenen og sang Where The Wild Roses Grow. Festivaler er rett og slett noe av det beste! En kald øl i solen, på gressplenen. Som Gary Clark sier: «There’s nothing like a music festival. People are ready to have a good time. I don’t think anyone comes to a festival going, ‘I’m gonna be a complete bummer today.'»

We saw Nick Cave & The Bad Seeds play at the All Points East festival this weekend and I guess the photos says it all; it was fun! The highlight was definitely when Kylie Minogue came on stage and sang Where The Wild Roses Grow. Can’t get enough of festivals! A cold beer in the sun, on the grass. As Gary Clark says: «There’s nothing like a music festival. People are ready to have a good time. I don’t think anyone comes to a festival going, ‘I’m gonna be a complete bummer today.'»

Processed with VSCO with f1 preset

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *