The girl by the sea

WHERE I GREW UP

Det er rart med det. Det er ikke bare nevøen min som har vokst. Det har jeg også. Her på Kuholmen Marina, på bryggen til Onkel Allan, så hadde jeg min første sommerjobb. Jeg solgte is, fylte diesel og skiftet olje. Når jeg tenker tilbake på det, så kan jeg vel best beskrive ungdomstiden min som en blanding av Dawson’s Creek, Orange County og Beverly Hills 90210. En dag skal jeg skrive den TV-serien ; )

Life’s strange. My nephew isn’t the only one who’s grown. I’ve grown too. I had my first summer job here at Kuholmen Marina, at Uncle Allan’s pier. I sold ice cream, ran the diesel pumps and changed oil. When I look back on that time now I kind of remember it as a mix between Dawson’s Creek, Orange County and Beverly Hills 90210. Some day I’ll write that TV-series ; ) 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *