Turquoise Dreams…

THAT LOVELY FEELING

Jeg har på en måte levd et helt liv i dette bassenget. Det var her jeg lærte å svømme. Det var her jeg tilbrakte barndommen min. Det er bare å lukke øynene, så hører jeg latteren av venner som bader, hopp og stup vi vil vise hverandre, dykkekonkurranser, ballspill, synkronsvømning og musikk vi digget akkurat da. Kanskje det er derfor disse blå og turkis fargene er yndlingsfargene mine? #thatlovelyfeeling

I’ve spent a lifetime in this pool. This is where I learned how to swim. This is where I spent my childhood. When I close my eyes I hear the laughter of my friends swimming and diving in, jumps we want to show each other, diving competitions, ball games, synchronised swimming and the music we loved at the time. Maybe that’s why these blue and turquoise colours are my favourite colours? #thatlovelyfeeling

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *