That Bik Bok Dress

848e2c3e-9267-4d44-b40e-4a33223d8cf6

THE TOKYO DRESS

Jeg har aldri vært i Tokyo, men jeg fant denne kjolen i Bik Bok. Megapraktisk, superkul og et scoop til bare 49,- kroner. Perfekt til dager hvor ting går i ett og man både skal være kledd til å ta i et tak og senere danse på fest. Akkurat som jeg liker det!

PS: Jeg vokste opp med denne utsikten. Har nok båter i blodet, ja…

I’ve never been to Tokyo, but I found this dress in Bik Bok (a shop I always have to stop by when I’m in Norway.) Mega practical, super cool and a scoop for just 49.- Norwegian kroners. (The price of a latté.) Perfect for those days when you dress for a packed schedule and will end the day on the dance floor. Just the way I like it! 

PS: I grew up with this view. I guess boats are in my blood… 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *