Norwegian Sky

PINK CLOUDS

Et siste bilde fra denne turen for denne gang. Jeg tar denne himmelen med i hjertet tilbake til London. Vi har jo soloppganger og nedganger i London også, men det er noe spesielt med himmelen over barndomshjemmet mitt på Kuholmen. Hvis bare man strekker hånden langt nok så kan man nesten ta på skyene. Dette stedet betyr så mye for meg. Jeg må heller skynte meg å få solgt noen millioner eksemplarer av den boken jeg aldri får skrevet, så vi kan beholde ‘slottet’ vårt på Kuholmen for alltid.

A last photo from this trip, this time. I’ll take this sky with me, keep it in my heart. We do have sunsets and sunrises in London as well, but there’s somethibg special about the sky over my childhood home at Kuholmen. If you reach far enough you’ll almost touch the sky. This place means so much to me. I’ll have to hurry up and sell a million copies of that novel I’ll never finish, so we can keep our ‘castle,’ at Kuholmen forever.

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *