My favourite part about living on a house boat is…

MY WALK-IN CLOSET

Jeg tror de fleste har en idé om at husbåtliv lærer én at man ikke trenger noe, at livet blir så rent og enkelt den dagen man går i ett med kanalen, at ting er noe materialistisk tøys, at alt man trenger er litt diesel på tanken og et stille tre man kan legge til under. Det er helt sikkert noen som har det sånn, men jeg er like glad i tøyet og TV’en og tingene mine som før, og det beste av alt er at jeg er ombord med en mann som forstår meg. Det var derfor han bygde et walk-in closet til meg. Det kaller jeg kjærlighet det!

I think most people have this idéa that living on a houseboat will teach you that you don’t need anything, that life is so simple and balanced when you become one with the canal, that things are materialistic nonsense, that everything you need is a little diesel on the tank and a peaceful tree to moor by. I’m sure that this is the truth for a lot of people, but I’m just as happy about my clothes, the TV and my things as I was before, and best of all is that I’m on board with a man who gets me. That’s why he built me a little walk-in closet. That’s what I call love! 

Skriv en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *